torsdag 19 april 2012

Trädgårdsarbetet fortsätter...

....nu är det dags att ta itu med trädgården. Robert har varit så duktig och satt grönt staket runt hela tomten. Nu njuter Molli av att kunna vara med oss hela tiden där ute.Våra nyinköpta utemöbler har kommit på plats. Vi längtar nu efter varmare väder och massor dagar att sitta ute och njuta. Möbler är inköpta på IKEA.

Lägg märke till Mollis egna lilla hus. Ihop snickrat av Robert.


Här hoppas jag kunna njuta många sommarkvällar...

Snygga dynor hittade vi på Rusta. Passade perfekt till stolarna
3 kommentarer:

Cicci sa...

Hej!
Har snubblat in på din blogg ett antal gånger nu då jag googlat lite. Och nu senast var det när jag sökte efter spray+lampfot. Får man fråga vilken spray du köpte på Biltema (de har ju några olika att välja på)? Trevlig blogg! //Cicci

Helenas blogg sa...

Hej Cicci !
Tack för din kommentar. Roligt att höra att någon läser det jag skriver :) Jag tror det är Biltemas Hobbyfärg jag använde.

MVH Helena

Cicci sa...

Så bra, precis den jag spetsat in mig på! :-)

Hoppas förresten att det löser sig med er husleverantör, tråkigt när sånt händer. Själv klarade vi oss med några skönhetsfel då LB-Hus gick i konkurs... Men man ska inte klaga, det finns de som hamnade i värre situation än vi!

(Eftersom jag lyckats haman här efter ett antal "googlingar" har ja nu lagt till en länk till din blogg under "bloggar vi följer" på vår egen blogg!)